U bent hier: Omnium Fiscaal Advies » Fiscale Ondersteuning

OMNIUM FISCALE ONDERSTEUNING: WERK SLIM UITBESTEDEN

Heeft u tijdelijk veel werk of weinig tijd? Wilt u een deel van uw fiscale werkzaamheden onderbrengen bij een onafhankelijk werkende fiscalist? U schakelt Wim van Gessel in tegen een scherp tarief. Omnium Fiscale Ondersteuning brengt vooraf een offerte uit, zodat u weet waar u aan toe bent.

“Efficiënt ondernemen met Omnium Fiscale Ondersteuning”

Waar zet u Wim voor in?

Omnium Fiscaal Advies ondersteunt u bij uw dagelijkse bedrijfsvoering. Leg (een deel van) uw aangifte-portefeuille met een gerust hart bij ons neer! Wim van Gessel stelt belastingaangiften op of controleert deze, maakt financiële en fiscale planningen, ook bij (her)structurering, (re)organisatie, fusies, overnames en andere vormen van samenwerking. Hij weet alles over bedrijfsopvolging in de familiesfeer, pensioenvraagstukken voor de directeur-grootaandeelhouder en de oudedag planning voor mkb-ondernemers. Ook de fiscale gevolgen van huwelijkse voorwaarden en testamenten hebben geen geheimen voor hem.

U kunt ook bij hem terecht voor een second opinion of het begeleiden van boekenonderzoeken. Procesvoeren tegen de belastingdienst doet hij graag en met overtuiging en hij weet alles over de aansprakelijkheid (van bestuurders) voor belastingschulden. Kortom, met welk belastingrecht u ook te maken heeft, Wim weet raad!

Grote klus?

Heeft u een klus waar u wel wat hulp bij kan gebruiken? Neem dan snel contact op met Omnium Fiscaal Advies, dan bespreken we de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact Nederlands