U bent hier: Omnium Fiscaal Advies » Dienstverlening

WAT KAN OMNIUM FISCAAL ADVIES VOOR U DOEN?

Heeft u een administratie- of boekhoudkantoor? Dat loopt u misschien aan tegen fiscale aspecten waarvan u niet precies weet hoe het zit. Of die meer tijd kosten om ‘even’ uit te zoeken, dan u van te voren dacht. Hoe makkelijk zou het zijn om dan even te kunnen sparren met een onafhankelijk opererende fiscalist? Wim van Gessel zorgt als bevlogen belastingdeskundige dat u snel weer verder kunt.

Kies zelf de samenwerking die bij u past

Hoe kan Omnium u helpen?

U hebt als administratie kantoor behoefte aan up-to-date en to-the-point informatie. Geen brede conceptuele verhalen maar directe oplossingen waar uw klanten nu behoefte aan hebben. Met een abonnement van Omnium kunt u ongelimiteerd vragen stellen en op korte termijn zinvolle antwoorden ontvangen. Daarnaast kunt u via een Skype consult meer uitgebreid overleggen en samen met Onium tot een oplossing komen. Zodat u zich kunt concentreren op de administratieve kant en Omnium de fiscale aspecten voor zijn rekening neemt. Lees hier meer over het abonnement.

Omnium voor administratiekantoren

Fiscaal abonnement

Met een fiscaal abonnement van Omnium heb u altijd deskundig fiscaal advies onder handbereik. U kunt wanneer nodig vragen stellen over de fiscale problemen van u of uw klanten en rekenen op een deskundig antwoord.

Bootcamp

Stapelen de probleemdossiers zich op? Zijn er drastische maatregelen nodig om orde op zaken te stellen? Administratie- en boekhoudkantoren met te veel prangende fiscale vragen kunnen in één keer schoon schip maken tijdens een fiscale bootcamp